Gå til indhold

Microsoft Dynamics 365 Business Central

Microsoft Dynamics 365 Business Central

 

Dynamics 365 Business Central er en komplet løsning til virksomhedsadministration, der er let at bruge og tilpasse, og som hjælper dig med at forbinde de enkelte dele af virksomheden, så du kan træffe bedre beslutninger.
Dynamics 365 Business Central er Microsofts nye cloudbaserede it-platform til erhvervslivet og er videreudviklingen af ERP-platformene Dynamics AX og NAV*, som samtidig integrerer CRM. Det er en helt ny og effektiv måde at tænke it-arkitektur og -drift på.

*Vær opmærksom på, at Microsoft Dynamics C5, NAV og AX gradvist flyttes til Microsoft Dynamics 365 Business Central. MONTES vil fortsat servicere og understøtte eksisterende installationer, i den udstrækning det er muligt.

Microsoft Dynamics 365 Business Central bruges fordi

Effektiv økonomistyring

Microsoft Dynamics 365 Business Central styrker din økonomistyring – lige fra bogføring, fakturering og aktiver til bank, m.v.

Styrket salg og marketing

Styrker dine salgs- og marketingprocesser, skab målrettede kampagner og optimér kundeservice.

Styring af supply chain

365 Business Central gør det nemmere end nogensinde at styre lager, logistik, ordrer, samarbejdspartnere og leverandører.

Effektiv projektledelse

Få overblik over ressourcer, opgaver og kapacitetsplanlægning i projekter.

Styr på produktionen

Få styr på ordrerne, udnyt kapaciteten optimalt og reagér hurtigt på nye krav fra kunderne.

Bedre serviceydelser

Effektivisér serviceforretningen og styrk kundeoplevelsen gennem bedre overblik over medarbejderkompetencer og serviceopgaver.

Styr på HR

Bevar overblikket over alt fra medarbejdere, kompetencer til ledige jobs i organisationen, kandidater til fravær – og let rapporteringen.

Hjælp til GDPR

Skyd genvej til GDPR: Dokumentationskravene er indbygget i Microsoft Dynamics 365 Business Central.