Gå til indhold

It-infrastruktur

Hardware og software

Alt fra mindre installationer til komplekse anlæg

Vi fungerer som sparringspartner for en lang række virksomheder, både når der skal vælges it-løsninger, og når de skal indføres. Og uanset om du skal bygge videre på dit eksisterende it-miljø, eller du skal investere i nyt it, så kan vi hjælpe dig i processen.

Siden starten i 1986 har vi oparbejdet erfaring i at opbygge, drive og vedligeholde selv de mest komplekse it-løsninger. Med solid forretningsforståelse kan vi rådgive om de løsninger, som understøtter din virksomhed.

Drift af din it-løsning

 

Drift af din it-løsning omfatter mange opgaver, herunder systematisk overvågning og monitorering, forebyggende og vedligeholdende tiltag, samt rådgivning om løsningens videre udvikling. Alt sammen for at imødegå irriterende driftsforstyrrelser og dyre driftsstop.

Vi kan varetage service og administration af den samlede it-drift eller dele af den. Det er helt afhængigt af, hvilket behov du og din virksomhed har.

Hos MONTES omfatter håndtering af din it-drift alle dine enheder, altså både pc’ere, printere, tablets, mobile enheder osv. På samme vis kan vi også varetage håndteringen af din it-infrastruktur, altså overvågning, opdateringer og daglig vedligeholdelse og drift.

It-installation

 

Vi leverer installation af alle typer it-opgaver, lige fra komplekse serverrum til brugernes pc’ere.

MONTES leverer komplette it-løsninger, tilpasset netop dig og din virksomhed. Vi analyserer dine ønsker og behov, hvorefter vi implementerer en løsning, der modsvarer dette.

Vi kan tilbyde alt fra kablede og trådløse netværk, serverrumsdesign med alt fra servere, racks, sikkerhed, køling, nødstrøm osv. Men også opsætning og installation af enkelte pc- og printløsninger.
Vi leverer altid den aftalte ydelse med fokus på kvalitet og driftssikkerhed.

It-service

 

Vi servicerer stort set alt tænkeligt it-udstyr – lige fra printere og pc’ere til store komplekse hard- og softwareløsninger.

Vi servicerer mange forskellige typer virksomheder, hvorfor vi har ekspertisen til at skræddersy løsninger, der matcher dine behov.