Gå til indhold

It-sikkerhed

Har du tillid til din it-sikkerhed?

 

Der stilles større og større krav til din it-sikkerhed. Det er derfor ikke længere tilstrækkeligt med en traditionel firewall.

Derfor skal du overveje en WatchGuard løsning.

WatchGuard har et af markedets bredeste udvalg af firewalls, som passer til den helt lille virksomhed og helt op til den store enterprise kunde.

Download brochuren og læs mere om, hvordan vi sammen kan løfte tilliden til din it-sikkerhed.

It-sikkerhed

Netværkssikkerhed

Multifaktor godkendelse

Overvågning

Geolokation og geofencing

Sikker mail

It-sikkerhed du kan have tillid til


Hvad er WatchGuard Geolocation?

Overvåg dit netværk og din netværkstrafik, helt enkelt med en firewall-løsning fra WatchGuard.

Du kan på WatchGuard Firebox’s dashboard- og statusside følge alle oplysninger og trafik i realtid – og via geolokation kan du overvåge aktiviteten af netværkstrafikken efter geografisk placering.

WatchGuard Geolocation er en cloud-baseret abonnementstjeneste, der gør det muligt for din WhatchGuard Firebox at blokere forbindelser til eller fra værter på de geografiske steder, du udvælger og angiver til udelukkelse.

Er Geoblokering effektivt?

Ja, Geo IP-blokering er ekstremt effektiv til at reducere ondsindet aktivitet, men vær samtidigt opmærksom på, at trusler stadig kan få adgang til dit netværk. Derfor er en omfattende flerlags cybersikkerhed den eneste måde at give din virksomhed den optimale sikkerhed.

Når Geolocation er aktiveret, slår Firebox den geografiske placering af en ekstern kilde eller destinations-IP-adresse op i en database. Du konfigurerer Geolocation-handlinger til at blokere forbindelser til eller fra specificerede lande og anvender derefter disse handlinger på dine politikker. Du kan også tilføje undtagelser for websteder, som du ikke ønsker at blokere, og konfigurere andre specifikke serverindstillinger.

Send og modtag data sikkert via e-mail

Der er efterhånden mange regler om beskyttelse af personfølsomme data via e-mail. Det betyder, at det er vigtigt at være skarp på, hvilken data der sendes via e-mail i forhold til at sikre, både kunders og ansattes personoplysninger.

Hos MONTES tilbyder vi en sikker e-mail løsning, nemlig Connectid Mail fra Safe Online.

Connectid Mail er en løsning, der gør det nemt for både os og vores kunder at dele og anmode om personfølsomme data og dokumenter. Denne sikre e-mailløsning er nem at installere fra Microsoft Store, da det blot er et tilføjelsesmodul til Outlook.

Med Connectid undgår du, at data flyder rundt i e-mails, og sikrer, at de bliver slettet i rette tid.

Nemt at komme i gang

I Outlook kan du med ét klik åbne Connectid Mail, når du skal sende personfølsomme data. Herefter deles indholdet i en sikker krypteret mappe, som kun afsender og modtager har adgang til i maks. 32 dage. Der sker altid en verificering af modtageren.

Denne sikre e-mailløsning hjælper dig til en lettere hverdag, som er compliant og skaber tryghed for både dig og dine kunder.