Gå til indhold

Lov om registrering af arbejdstid - fra 1. juli 2024

Det rumler hele tiden med nye regler og ideer fra Christiansborg, men næsten lige meget hvad de finder på, - så er MONTES altid klar med en digital løsning.

Netop i dag - torsdag den 16. november 2023, førstebehandles et nyt lovforslag på baggrund af en EU-dom om registrering af arbejdstid. Det betyder, at alle danske virksomheder og deres medarbejdere snart skal ændre måden, hvorpå arbejdstid, ferie og sygdom registreres i virksomhedens interne system.

Det forventes, at den nye lov om registrering af arbejdstid sættes i værk allerede til næste sommer - nærmere bestemt den 1. juli 2024.
Med de nye regler vil det ikke være tilstrækkeligt at dokumentere arbejdstiden fordelt på opgaver, som de fleste virksomheder allerede gør det i dag - gennem sagsstyring og fakturering af tid. Arbejdsgiveren pålægges objektivt og pålideligt at registrere den daglige arbejdstid for hver enkelt medarbejder.

Derfor har MONTES genopfundet stempeluret – men nu i en ren digital indpakning.

Vores nye ”Komme-og-gå” system - MONTES ClockIT - vil fra starten opfylde regelkravet i loven om registrering af arbejdstid og vil samtidigt give din virksomhed en enkel mulighed for udveksling af data mellem MONTES ClockIT og dit eksisterende lønsystem.

Kontakt MONTES for at høre, hvordan vi kan hjælpe dig, - vi giver gerne en demo af MONTES ClockIT.

Du kan også læse mere om ”Komme-og-gå” systemet ved at følge dette link https://www.montes.dk/produkter/montes-clockit