Skip to main content Skip to footer

Alle taler om Kunstig Intelligens og AI

Alle taler om Kunstig Intelligens og AI – og mange spørger, hvordan det kan anvendes i praksis og i det daglige og desuden, hvordan kan AI være værdiskabende for min virksomhed.

I det følgende er nogle eksempler på de mest værdiskabende anvendelser:

  • Indholdstekster eller artikler
    Oplæg eller forslag til indholdstekster til mail og rapporter, - ved at indtaste nogle få nøgleord kan du få et tekst-resultat, som måske kan anvendes direkte eller redigeres til rapporter, tilbud, jobopslag eller til nyhedsmails.

  • Automatisering af Rutineopgaver - AI kan hjælpe med at automatisere gentagne og tidskrævende opgaver, såsom dataindtastning, kundeservice og fakturering.

  • Forbedret Effektivitet, hvilket kan reducere interne omkostninger. AI kan nemlig optimere produktionsprocesser, forsyningskæder og hjælpe til ved lagerstyring.

Med Microsoft Copilot Pro ser vi det helt store gennembrud for anvendelsen af AI hos vores kunder. Fordelene ved Copilot Pro er nemlig, at indtastede data er beskyttet og kan anvendes direkte i de øvrige Office 365 applikationer, som Word, Excel, PowerPoint, Outlook og OneNote.

Tag en snak med MONTES Teknikafdeling om, hvordan du kan komme i gang med Microsoft Copilot Pro’s nye premium-abonnement til enkeltpersoner – og få afprøvet de spændende muligheder, som der ligger for anvendelse af kunstig intelligens i netop din virksomhed.