Gå til indhold

AI og Kunstig Intelligens - Microsoft Copilot Pro

En hel ny og brandvarm nyhed om AI – altså Kunstig Intelligens.
Microsoft har netop i dag den 16. januar 2024 frigivet Copilot Pro i en licensmodel, som er meget interessant for alle danske virksomheder.

Fra i dag er det nemlig muligt at købe helt ned til én licens og til én bruger. Det er helt nyt - at vi dermed kan udvide tilgængeligheden af Copilot Pro til Microsoft 365 for alle, inklusive små og mellemstore virksomheder.
Vi har på det seneste haft mange forespørgsler fra vores kunder på oprettelse og anvendelse af Copilot og kunstig intelligens, men udfordringen har været, at de tilgængelige og gratis versioner af AI – ChatGPT og andre - ikke beskytter de data, som virksomhederne indtaster.

Derfor er det først med Microsoft Copilot Pro, at vi ser det helt store gennembrud for anvendelsen af AI hos vores kunder. Fordelene ved Copilot Pro er nemlig, at indtastede data er beskyttet og kan anvendes direkte i de øvrige Office 365 applikationer, som Word, Excel, PowerPoint, Outlook og OneNote.

Kontakt os - og tag en snak med MONTES om, hvordan du hurtigt kan komme i gang med Copilot Pro’s nye premium-abonnement til enkeltpersoner – og få afprøvet de spændende muligheder, som kan ligge for anvendelse af kunstig intelligens i din virksomhed.