Gå til indhold

Hirtshals Havn gennemgår netop i disse år en kraftig udvikling og udbygning.

Hirtshals Havn

MONTES drifter og hoster al IT og applikationer for Hirtshals Havn og fungerer derfor som sparringspartner, udvikler, hardwareleverandør og supportpartner for en lang-lang række af projekter og applikationer, som MONTES gennem årene har leveret til Hirtshals Havn.

Kunde
Hirtshals Havn
https://portofhirtshals.dk
 

Kontaktperson
Lars Krogh Reinholdt
larsr@montes.dk

  • Teknik
  • Web

Jeg opfatter det virkeligt som et godt samarbejde. Det er også derfor, vi har haft det i så mange år.
Jeg kan snart ikke huske, hvor mange år – for det er jo rigtig mange.

Peter Ydesen, Head of Technical Projects, Hirtshals Havn

Der foregår løbende udvikling og leverancer på flere fronter og med flere kontaktpersoner hos Havnen, - men for Peter Ydesen har vi netop lagt et af de vigtigste daglige værktøjer ud i en cloud-løsning,

Senest er vi overgået til Office 365, Teams og vores telefoni over Teams. Det har været en god proces, hvor alle forventninger er blevet opfyldt, og udførelsen er gået hurtigt og fantastisk fint. Der er i en sådan proces nogle tilpasninger, og nogle ting som kun kan løses hen ad vejen.

De specielle ønsker vi har haft er løbende blevet løst med omhu og hurtigt - til vores fulde tilfredshed.

Peter Ydesen, Head of Technical Projects, Hirtshals Havn

Hirtshals Havn gennemgår netop i disse år en kraftig udvikling og udbygning, derfor har det løbende været nødvendigt at udvide og tilpasse alle de leverede applikationer for havnen.

MONTES har derfor netop leveret vores 4. generation af ny hjemmeside for havnen. Nyt udseende, ny brugerflade og et opdateret indhold i forbindelse med lanceringen af den nye grafiske identitet for - Port of Hirtshals.

Langt mere end bare et website!

Websitet er en meget synlig del af vores leverancer til Havnen, men dog alligevel kun en lille del af det samlede og etablerede samarbejde.

Men websitet er et godt billede på, at vi i kraft af en leverance på tværs af alle IT-områder i virksomheden får det unikke overblik, - som åbner for nogle meget spændende integrationsmuligheder, hvor vi på websitet kan præsentere udtræk og data fra alle havnens vitale datakilder.

Hvordan er vejret i Hirtshals?

Det burde jo være enkelt at observere i netop Hirtshals, hvor der er højt til himlen og langt til horisonten. Trods dette er ”Vejret på havnen” på hjemmesiden for Port of Hirtshals eller Hirtshals Havn - den absolut mest besøgte enkeltside på det website som, MONTES har udviklet for Hirtshals Havn.

MONTES har udviklet et interface til havnens vejrdata, hvor de forskellige følere og bølgemålere i havet omkring Hirtshals akkumulerer data, så det er muligt at vise vejrhistorik to døgn tilbage. Dette dækker alle de vejrforhold, som er vigtige for erhvervsfiskerne og færgeruterne, der arbejder ud fra Hirtshals havn.

Hirtshals Havn gennemgår netop i disse år en kraftig udvikling og udbygning, derfor har det løbende været nødvendigt at tilpasse hjemmesiden til denne udvikling.

MONTES har netop leveret 4. generation af hjemmesiden portofhirtshals.dk, som er bygget op omkring havnens nye grafiske identitet.

I forbindelse med udviklingen af den nye generation har MONTES også skiftet CMS-platform, så løsningen nu er baseret på Umbraco CMS.