Gå til indhold

Tag mobilen med helt ud i målerskabet, når der skal aflæses vand.

Aarhus Vand

MONTES har løst opgaver med selvbetjening og automatiseringsprocesser for Aarhus Vand gennem mange år. Da vi indledte samarbejdet tilbage i 2008 var organisationen en del af Aarhus Kommune. I dag er Aarhus Vand er et selvstændigt aktieselskab ejet af Aarhus Kommune.

Virksomhedens kerneforretning består i at levere drikkevand, rense spildevand, vedligeholde kloaksystemer, tilpasse de udsatte områder til klimaforandringerne og beskytte grundvandet. Aarhus Vand stræber målrettet efter at levere stærke innovative og bæredygtige løsninger, gerne baseret på anvendelsen af it, avanceret teknologi og gerne ved anvendelse af automatiserede og web-baserede processer.

Kunde
Aarhus Vand A/S
minside.aarhusvand.dk


Kontaktperson
Lars Krogh Reinholdt
larsr@montes.dk

  • Teknik
  • Web

Nytænkende og resultatorienteret web-løsning

Aarhus Vand har set det som en naturlig opgave hele tiden at forbedre deres services, så deres projekter kan gennemføres billigere, hurtigere og mere intelligent, til gavn for både privat- og erhvervskunder i Aarhus.

MONTES har derfor løbende arbejdet med nytænkende og resultatorienterede web-løsninger, som organisationen Aarhus Vand har høstet flere gevinster fra. Meget tidligt har Aarhus Vand udnyttet mulighederne i udvidet kontakt med forbrugerne via SMS og mail.

Dette er bl.a sket i forbindelse med udsendelsen af aflæsningskort og regninger. Senest har kunder med selvaflæste målere fået mulighed for at tilkøbe sig adgang til realtidsdata og oprettelse af forbrugsrapporter og lækagealarmer for at forhindre vandskader i eget hjem.

Målerdata til denne service hentes fra Kamstrups målere hjemme hos forbrugeren. Via en MONTES-udviklet platform bearbejdes data, før de præsenteres for kunderne i selvbetjeningen ’Aarhus Vand - Min Side’.

Én af de første med MitID

Aarhus Vand prioriterer at være ’first mover’ på teknologi og nye metoder. Derfor var Aarhus Vand sammen med MONTES med helt fra starten, da NemID i sin tid blev lanceret - og ligeledes igen, da MitID blev lanceret på nationalt plan.

MONTES har udviklet integrationen til MitID i samarbejde med Signaturgruppen A/S, hvilket gav mulighed for at designe MitID’s brugerflade og funktion, så den er tilpasset Aarhus Vands grafiske identitet.