Gå til indhold

Tag mobilen med helt ud i målerskabet, når der skal aflæses vand.

Aarhus Vand

Vi har løst opgaver med selvbetjening og automatiseringsprocesser for Aarhus Vand gennem flere år. Da vi indledte samarbejdet i 2008 var organisationen en del af Aarhus Kommune. I dag er Aarhus Vand er et selvstændigt aktieselskab ejet af Aarhus Kommune.

Virksomhedens kerneforretning består stadig i at levere drikkevand, rense spildevand, vedligeholde kloaksystemer, tilpasse de udsatte områder til klimaforandringerne og beskytte grundvandet. Aarhus Vand stræber målrettet efter at levere stærke innovative og bæredygtige løsninger, gerne funderet i avanceret anvendelse af it, teknologi og automatiserede web-baserede processer.

Kunde
Aarhus Vand A/S
minside.aarhusvand.dk


Kontaktperson
Lars Krogh Reinholdt
larsr@montes.dk

  • Web

Nytænkende og resultatorienteret web-løsning

Aarhus Vand har set det som en naturlig opgave hele tiden at forbedre deres services, så deres projekter kan gennemføres billigere, hurtigere, mere intelligent og til gavn for både privat- og erhvervskunderne i Aarhus.

Vi har derfor løbende arbejdet med nytænkende og resultatorienterede web-løsninger, som organisationen har høstet store gevinster fra.

Meget tidligt har Aarhus Vand udnyttet mulighederne i udvidet kontakt med forbrugerne via SMS og mail, i forbindelse med udsendelse af aflæsningskort og regninger.

Ydermere har kunder med selvaflæste målere mulighed for at tilkøbe sig adgang til realtidsdata og oprettelse af forbrugsrapporter og lækagealarmer.
Målerdata til denne service hentes fra Kamstrup via en platform udviklet af MONTES, hvorefter de bearbejdes og til sidst vises for kunderne på Min Side.

Én af de første med MitID

Aarhus Vand var med fra starten, da NemID i sin tid blev lanceret og er det nu igen med lanceringen af MitID.

MONTES udviklede integrationen med MitID i samarbejde med Signaturgruppen, hvilket bl.a. gav mulighed for at designe brugerfladen i MitID efter Aarhus Vands grafiske identitet.

Den samlede MitID løsning var klar til lancering i midten af april og har siden da fungeret upåklageligt.