Gå til indhold

Så er Windows 11 klar til dig

Nu er Windows 11 blevet frigivet, og det er der mange gode ting at sige om.


Det er en helt ny og forbedret brugerflade, teams og samarbejds-værktøjer er bygget direkte ind i styresystemet og sikkerheden er øget markant.

Microsoft fortæller selv, at med Windows 11 træder vi ind i en ‘ny æra for pc’en’ med sit nye design og en række nye funktioner, som er tilpasset behovet for blandt andet hjemmearbejde, krav om sammenhængende systemer og øget fokus på it-sikkerhed.

Den mest sikre version af Windows til dato
Og rigtigt er det da også, at der blandt de nye funktioner nu bliver mulighed for at i Teams at skrive, ringe eller holde videomøder til andre brugere på tværs af Windows, Mac, Android og iOS.

I forhold til IT-sikkerhed, fremhæver Microsoft derudover, at Windows 11 er den mest sikre version af Windows til dato.

Windows 11 passer ikke til alle pc’er


Desværre stille Windows 11 nogle krav til hardware, som ikke alle pc’er opfylder. Det drejer sig om krav til sikker hardware, et minimum for hukommelse på fire gigabyte og en lang række cpu’er, som er dømt for dårligt ydende til det nye system.


Det kan være lidt af en udfordring at skaffe sig overblik over, hvilke maskiner der har forudsætningerne for at kunne opgraderes og hvilke der ikke har. Så tag fat i os, hvis du vil vide, om din hardware er klar til Windows 11 eller ej.

Læs mere om Windows 11 her:
https://www.microsoft.com/da-dk/windows/windows-11

Vil du vide mere?


Du er meget velkommen til at tage fat i mig, hvis du vil vide mere om Windows 11.

Jakob Rømer
Teknisk chef
Direkte tlf. +45 6323 5572
Mail: JakobR@montes.dk