Gå til indhold

Erhvervsnetværk med mere fokus på arrangementer og medlemsrelationer.

Erhverv Norddanmark

Webapplikationen for Erhverv Norddanmark har skabt større synlighed for organisationen og har specielt lagt mere fokus på arrangementer og medlemsrelationer. Det primære mål for løsningen var en ny grafisk linje med responsivt webdesign, - et design som fuldt understøtter brug på smartphones, tablet og desktop.

Alle organisationens aktiviteter og undergrupperinger er samlet i én og samme løsning. Der er lagt større fokus på information om aktuelle arrangementer, medlemskab og medlemsrelationer, som bl.a. støttes via netværks aktiviteten "Member to Member".

Kunde
Erhverv Norddanmark
www.erhvervnorddanmark.dk


Kontaktperson
René Olesen
reneo@montes.dk

  • Web

Hele systemet er opbygget i CMS WebEditor og er modulært baseret og responsivt i alle skabeloner. Herved sikres, at alle moduler og funktioner tilpasses visning på alle platforme.

Gennem analyse og re-views af den tidligere web-løsning er den samlede struktur og navigation optimeret og forenklet. Det har været et kriterie, at tilgangen til indhold og kompetenceområderne er så enkel og kort som muligt.

Fornyelsen og opgraderingen har ikke været en del af en relancering eller kampagne, så det umiddelbare formål har ikke været målbar forøgelse af bestemte brugermønstre. Trods dette er det glædeligt, at der alligevel kan noteres store ændringer i interessen for Erhverv Norddanmark. Vi kan ved sammenligning af samme perioder de seneste år se en forøgelse i antal besøgende på næste 30 %.