DET SIGER KUNDERNE:

elster

Elster Instromet A/S 

"Vi er afhængige af vores IT systemer, hvorfor det er betryggende, at MONTES sikrer, at vores systemer altid er tilgængelige fra vores 2 afdelinger og hjemmearbejdspladser" 

Henrik Ibsen, Økonomichef Elster Instromet A/S
 

fjorline

Fjord Line A/S Danmark

"Den hostede løsning giver os sikkerhed for, at C5 dokumenthåndteringen altid er i drift og informationerne til rådighed."

Henry Højbjerg Nielsen, Fjord Line A/S

revas

Revas  Aps

"For en ny virksomhed, der vokser kraftigt, er det ideelt, at vi ikke skal tænke på nye servere og udskiftning af programlicenser"  

Henning Jacobsen, Konsulent og grundlægger Revas A/S

jyskebank

JYSKE BANK - Fiskeriafdelingerne

"Vi er meget tilfredse med den service og support, som MONTES giver os. Vi har selv mulighed for at påvirke videreudviklingen af løsningen."

Brian Toldbod, Jyske Bank    

HF

HF Transport og fiskehandel 

"Overblikket fra Dynamics AX fra MONTES gør, at vi ka reagere lynhurtigt, hvilket er en rigtig stor fordel i den daglige drift"

Karsten Bøgild, Økonomichef, HF Transport A/S       

hjorring

Hjørring kommune 

"Kort sagt, MED Databasen MED DB er let at bruge og enkel at administrere... og giver ydermere fordele for såvel os, der administrere MED-organisationen og resten af vores organisation." 

Grethe Larsen Strauss, Hjørring kommune 

chrisfish

Chrisfish A/S  

"Vi samarbejder med MONTES om hele vores IT-løsning" fortæller Henrik Andersen, økonomichef hos Chrisfish Danmark A/S. "Med MONTES fandt vi en IT-partner, der kunne opfylde vores meget specifikke IT-behov."

forhandlingsfællesskabet

Forhandlingsfællesskabet

"I dag er alt IT dog flyttet over på en hostet løsning. Det giver os mere fleksibilitet og stor driftsikkerhed samtidig med, at det økonomisk er en god løsning, og den fysiske afstand til MONTES betyder heller ikke noget." fortæller Helle Basse, Sekretariatschef hos Forhandlingsfællesskabet

 

Opbevaring fra BOXIT

BOXIT/ Escot Erhvervsejendomme

Der blev etableret nyt serverrum på en weekend. "MONTES kom fredag efter lukketid. Her gik vi i gang med at lukke vores gamle serverrum ned. Mandag morgen var vi stort set oppe at køre igen. Det gik utroligt gnidningsfrit" siger Rasmus Nørgaard, IT-chef hos Escot Erhvervsejendomme.

 

 

Udvalg af andre kunder:

Marel Salmon A/S

Hirtshals Havn

Expo-Net Danmark

Nielsens Fiskeeksport

Murernes Aktieselskab Vejle

Tranemo Workwear Danmark A/S

JS Maskinfabrik

Wittrup Fiskeeksport

Møller Christensen A/S

  

 

 

 

 

 

Hedevej 1 • 9800 Hjørring • Tlf: 9623 5050 • Fax: 9623 5051 • E-mail: info(at)montes.dk