HOSTINGMÆRKET
Det nye kvalitetsmærke for IT-hosting

 

Få mere information om vores hostingydelser her                     

Logo_hostingmærket

Grundtanken bag hostingmærket er, at hjælper købere af IT-hosting med at vælge den bedst mulige hostingløsning.

Der findes et hav af hostere og det er meget svært at se hvilken kvalitet og sikkerhed, der følger med i prisen.

Hostingmærket er et kvalitetsmærke, som bygger på en certificering. Og dermed får køberen af IT-hostingen også en garanti for, at den valgte leverandør lever op til en række dokumenterede krav.

Samtidig gør Hostingmærket det muligt for IT-hostere at dokumentere deres kvalitet. Hostingmærket er en gennemarbejdet løsning på, hvad kvalitetshosting er, og hvordan det dokumenteres. 

Montes A/S har fået Hostingmærket, fordi vi netop kan dokumentere, at vi har styr på forretningen: 

Orden i maskinrummet

For at du som kunde kan modtage en ydelse i aftalt og stabil kvalitet, skal din hostingleverandør kunne sit kram og have styr på sine processer. Hostingmærket forudsætter, at hosteren har beskrevet sine processer ud fra regelsættet i ISO27002-standarden, og at disse beskrivelser og processerne bag bliver revideret af en autoriseret revisor med speciale i IT. 

Styr på økonomien

Som hostingkunde har du også interesse i, at din leverandør er en veldrevet og stabil virksomhed. Derfor forudsætter Hostingmærket, at hosterens økonomi og forsikringsforhold er solide, også fremadrettet, og at der ikke skyldes penge til det offentlige. 

Årlig fornyelse

For at bevare Hostingmærket, skal IT-hosteren gennemgå en årlig certificeringsproces. Det er din garanti for, at din hostingmærkede leverandør til stadighed har styr på kvaliteten. Desuden vil kravene for at opnå Hostingmærket løbende blive skærpet, bl.a. som en afspejling af, at hostingbranchen modnes.

Besøg også Hostingmærket.dk for mere information.

På Hostingmærkets hjemmeside kan du også finde gode råd, når du vil købe hosting. Købsguiden
  

Hostingmærket er udsprunget fra BFIH - Brancheforeningen For It-Hostingvirksomheder, som Montes A/S var med til at stifte tilbage i december 2011. Foreningens formål er at højne kvalitets- og sikkerhedsniveauet for it-hosting og ikke mindst gøre det lettere for købere af it-hosting at gennemskue kvalitet og sikkerhed på tværs af leverandører.

Hostingmærket er en naturlig fortsættelse af dette arbejde. Læs om BFiH her.

 
   

 

Hedevej 1 • 9800 Hjørring • Tlf: 9623 5050 • Fax: 9623 5051 • E-mail: info(at)montes.dk