BFiH - BRANCHEFORENINGEN FOR IT-HOSTINGVIRKSOMHEDER I DANMARK

BFiH

BFIH certificeret it-hosting

Montes var i december 2011 med til at stifte brancheforeningen for it-hostingvirksomheder, BFIH. Foreningens formål er at højne kvalitets- og sikkerhedsniveauet for it-hosting og ikke mindst gøre det lettere for købere af it-hosting at gennemskue kvalitet og sikkerhed på tværs af leverandører.

Vores medlemskab af BFIH forpligter os til at leve op til kravene i BFIHs certificeringsordning, krav som ligger på et højere niveau end branchens generelle standard i Danmark. Certificering baseres på ISAE 3402 og det indebærer, at en uvildig 3. part kontrollerer, at vi overholder kravene.

Det fælles grundlag for medlemmerne af BFIH er, at vi leverer it-hosting, som er i top hvad angår kvalitet og sikkerhed, og at vi til stadighed arbejder på at forbedre vores processer. Vores kunder skal både være trygge og føle sig trygge, når de overlader forretningskritiske data til os. Det er derfor, Montes har valgt at investere tid og ressourcer i en certificeret kvalitetsordning.

BFIHs kvalitetsmærke er klar til brug fra 2. halvår 2012, og vi vil naturligvis sørge for at det fremgår klart af denne hjemmeside, når vi er blevet godkendt til at bruge det. Læs mere om BFIHs certificeringsordning (link til bfih.dk)

læs mere på www.bfih.dk

Pressemeddelse

 

 

 

Hedevej 1 • 9800 Hjørring • Tlf: 9623 5050 • Fax: 9623 5051 • E-mail: info(at)montes.dk