Aktuelt

24-11-2016

Montes A/S har fået nye lokaler!

Montes flytter per 1. december fra Hedevej 3 til Hedevej 1, som dog blot er nabolokalerne i samme bygning. Flytningen giver os nyere og mere behagelige lokaler.
Kunder, leverandører og andre bekendte af huset er velkomne til at kigge forbi og se de nye lokaler. Hvis besøget sker før jul, kvitterer vi med julebolcher

12-09-2016

Vi har lukket for ansøgninger til It support elev

24-06-2016

Er du vores ny IT support elev?

silhuet questionMark

Er du vild med alt det nyeste IT, teknik og infrastruktur? Og er du som person engageret, serviceminded, og kan du sætte
vores kunder i centrum? Så er du sikkert vores nye IT-supporter elev.


Vi søger en IT-supporter elev med opstart i efteråret 2016

Læs mere om elev pladsen

 

13-05-2016

Vedr.: Ejerskifte og ny direktør hos Montes
Efter snart 30 år med Jens som direktør, er det på tide at der kommer nye initiativer og dynamik ind i Montes.

Det er derfor heldigt og godt at det er lykkedes, at lave en aftale med den tidligere ansatte Carsten, som har købt Jens's aktier og overtager posten som direktør. Jens vil i en periode forsætte med at lave konsulentarbejde for Montes.

Det er en glæde for os begge at vi fandt denne gode løsning, hvor Montes bliver ført videre baseret på de samme værdier til glæde for kunder, medarbejdere og andre samarbejdspartnere.

Montes ønsker stadig at levere en god og kvalificeret service til vores kunder.

Med venlig hilsen

Jens E. Nielsen & Carsten Nedergaard

CarstenN
 

14-03-2016

Montes A/S har igen fået fornyet vores Hostingmærke. Vi er derfor stadigvæk en af de dygtigste hosting partnere på markedet. For at kvalificere sig til at have Hostingmærket skal vi bevise, at vi leverer en ydelse til vores kunder, som er i top klasse, både hvad angår tilgængelighed samt sikring af vores kunders data - både i form af backup og sikkerhed.

Tre af de hovedpunkter, som vi skal leve op til ved Hostingmærket, er:

  • At vi har styr på de fysiske maskiner, så vi kan dokumentere at alt kører (inklusiv nødstrøm), og at vi har kompetent personale til at drive hosting centrene.
  • At vi har styr på økonomien, så du som kunde er sikker på, vi ikke drejer nøglen om i morgen.
  • At vi årligt skal have fornyet vores certificering, så du som kunde er sikker på, vi bliver ved med at leve op til de skærpede krav, der kommer hvert år.

Læs mere om Hostingmærket på Hostingmaerket.dk

Hvis du vil høre mere om de ydelser, vi leverer, og få et uforpligtende tilbud, så kontakt os endelig. Det værste, der kan ske, er, at du går fra samtalen med et par gode IT-råd.

  hostingmærket

Herunder kan du læse de tidligere nyhedsbreve fra MONTES A/S

Jeg accepterer hermed at MONTES sender nyhedsbreve, andre nyheder og eventuelle tilbud til mig via den opgivet mailadresse.

Hedevej 1 • 9800 Hjørring • Tlf: 9623 5050 • Fax: 9623 5051 • E-mail: info(at)montes.dk