WatchGuard

Kommunikation router 2Med WatchGuard's Firebox X har du muligheden for at sammensætte præcis den sikkerhedsløsning som er bedst egnet til din virksomhedens aktuelle behov. WatchGuard tilbyder som de første en firewall, der kan udvides på performance og features vha. licensnøgler. Du kan gå fra den mindste helt op til den største model, uden at skulle skifte boksen. Slut med at udskifte en dyrt indkøbt firewall med en ny og endnu dyrere, når virksomheden ekspanderer. På Firebox X serien kræver det udelukkende en licensnøgle for at opgradere din firewall til at dække det nye behov.

WatchGuards suveræne tekniske platform, kombineret med den velkendte og intuitive brugerflade sikrer succes'en for den nye firewall serie.

Fleksibilitet, som du har ønsket det!

WatchGuard Firebox X Edge

Kommunikation router 1Med Edge serien fortsætter WatchGuard successen med unikke, komplette sikkerhedsløsninger, der kan modelopgraderes, hvis behovet vokser. Som det er tilfældet med den større Firebox X serie, får du den samme hardware, om du køber den mindste X5 eller den største X50. Vokser behovet, kan boksens performance øges via softwarelicenser til du når op til X50 niveau.

Firebox Edge serien er den perfekte sikkerhedsløsning til mindre kontorer, VPN opkoblinger til andre afdelinger, opkobling til hjemmearbejdspladser mm.

Hedevej 1 • 9800 Hjørring • Tlf: 9623 5050 • Fax: 9623 5051 • E-mail: info(at)montes.dk