MICROSOFT DYNAMICS AX                                

Den administrative løsning til de større virksomheder, som har behov for et totalt administrativt system med fuld integration med øvrige driftsenheder.

Alt i én og samme løsning. Uanset hvilke planer du har, kan Microsoft Dynamics AX gøre dem til virkelighed. Med Montes A/S som samarbejdspartner får de samtidig glæde af en virksomhed, der har været med siden 1986.

Kontakt os for mere information:
kontakt_knap 2014 cases_knap 2014 prøv gratis_knap 2014 

Konceptet bag Dynamics AX er ægte integration.
Systemet er baseret på én database, én forretningslogik og én kildekode. Dette sikrer nem opgradering samt hurtig tilpasning uden at information går tabt og store konsulentudgifter.

Med Dynamics AX får du en ERP- og e-business løsning, som uden videre kan tilpasse sig virksomhedens behov, og som giver total frihed gennem en verden af udvidelsesmuligheder. Totalløsningen indeholder både back-office og front-office applikationer, som tilsammen skaber den åbenhed som virksomheder behøver for at styrke de interne relationer, der handler om samarbejdet mellem medarbejdere, samt de eksterne relationer, om forholdet til kunder, leverandører og forbindelser. Med Dynamics AX kan du blandt andet opnå følgende fordele:

Få produktionsprocessen til at hænge bedre sammen
Med ERP, CRM, MRP, og SCM modulerne kan du hurtigt reagere på ændringer i kundernes krav

Styrk informationsflowet med CRM, HRM, og KM modulerne
Med Dynamics AX får du alt, hvad du behøver for effektiv virksomhedsstyring, og du kan udvide Dynamics AX når som helst med flere moduler og branchespecifikke løsninger.

Dynamics AX er opdelt i følgende konceptmoduler:

E-business:
ERP (Enterprise Resource Planning)
MPS (Materiale og Produktionsstyring)
HRM (Human Resource Management)
CRM (Customer Relationship Management
SCM (Supply Chain Management)
KM (Knowledge Management)

DU KAN MED FORDEL VÆLGE HOSTING TIL DIN MICROSOFT DYNAMICS LØSNING - KLIK HER

Nedenstående grafik viser fremtidige frigivelser af nye Dynamics AX versioner og giver et groft overblik over, til hvilke forretningsprocesser der vil blive udviklet. Imellem versionslanceringerne vil der blive frigivet servicepakker med systemrettelser, punktvise forbedringer og forbedringer af integration til andet udstyr.

dyna AX

Hedevej 1 • 9800 Hjørring • Tlf: 9623 5050 • Fax: 9623 5051 • E-mail: info(at)montes.dk