ØKONOMISYSTEMER

MS C5
MICROSOFT DYNAMICS C5
Er det bedste regnskabsprogram til mindre og mellemstore virksomheder i Danmark. Med Microsoft Dynamics C5 er der  styr på regnskabet og økonomien - fra starten. Lad dig ikke  begrænse af, hvad økonomiprogrammet kan. Du skal vælge et, som kan vokse og udvikle sig i takt med dine ambitioner og behov.
Klik her for mere information. 

MS NAV
MICROSOFT DYNAMICS NAV
Alle virksomheder drives af medarbejdere. Og jo mere du kan gøre for at sikre, at de har de rette oplysninger og værktøjer, jo bedre bliver din virksomhed. Microsoft Dynamics NAV giver små og mellemstore virksomheder fuldstændig kontrol over kerneprocesser, præcisionen til at perfektionere forsyningskæden og den indsigt, som dine medarbejdere skal bruge for at kunne yde deres bedste.
Klik her for mere information.

MS AX
MICROSOFT DYNAMICS AX
Løsningen understøtter branchespecifikke, administrative- og driftsrelaterede virksomhedsprocesser med særlig fokus på bl.a. produktion, detailhandel og servicesektoren. Herunder funktioner som økonomistyring, produktion, styring af forsyningskæde, projektstyring og regnskab, samt Business Intelligence og rapportering.
Klik her for mere information.

Hedevej 1 • 9800 Hjørring • Tlf: 9623 5050 • Fax: 9623 5051 • E-mail: info(at)montes.dk